Monday, September 23, 2013

I.F.A ada maksud tersirat

Waktu ni tengok the conjuring dekat 1st avenue dengan Maula , Kak Pah & Adzizul . Siap berbaju melayu sebab ada event dekat GSC SSJ , then tengok-tengok Maula dengan Adzizul pakai T-shirt ja , aku sorang semangat terlebih pakai baju melayu 
Cutting off my hair , but little buddy , gonna miss you --' Chinese potong rambut ni ramah sangat , sembang dengan dia sampai rambut siap potong pun tak sedaq . 
At night lepak lobby , dah lah wifi pun coverage dok tak ada , so hanya mampu termenung --'
Ni how ? Ni yau che na li ? Harap ja anak cina tapi malu nak cakap mandarin dengan orang chinese












































Hey assalamualaikum . Kebelakangan ni aku memang busy sangat , so sorry , setelah sekian lama dalam sebulan juga baru aku dapat siapkan post . Maaf , cek busy dengan lesen kereta & motor , study , teaching ,tido , makan , gym and others . Eh makan makan dengan tidur pun perlu ke ? haha , well, its me , suka dua tu . I'm away for a month , did you guys missed me ? sure tak . Dekat atas tu adalah serba sedikit gambar activity yang aku lakukan with friends . Dengan family pun ada tapi tak bergambar . Kebelakangan ni aku agak sibuk ajar Add maths and physics dekat junior2 . Guess what , I'm fall in love with English and Russian xD Aku pun merasakan diri aku bertambah gemuk sebab tu lah agak busy exercise :) . So that's all from me . Just nak cukup syarat update blog , tu ja --' 

Monday, September 16, 2013

Unborn Reveal


Hey Assalamualaikum and Assalamualaikum Melia . Sorry , aku terpaksa buat juga entry tentang ni . Maybe ni untuk kali terakhir kita akan berhubungan dan mengenali antara satu sama lain . Thanks sebab terima aku balik 13 September hritu dan thanks sebab tinggalkan aku balik on 20 September . You know that I loved you with my fully heart ? Its hard for me to move on . Malam 17 September , melia , kau cerita dekat kawan kau yang kau couple dengan aku sebab kesian dan sebenarnya kau dah couple lain dengan lelaki lain HH ,, My heart totally broke when I heard those lies . Kenapa sanggup buat aku macam ni melia ? Apa dosa aku ? Kalau dah tak boleh terima aku sebab aku pernah malukan kau , tolonglah jangan mainkan perasaan aku . Tolong beri aku peluang untuk move on . Kalau dah tak boleh nak sayang aku , tolong jangan bagi harapan palsu setiap hari , setiap malam . Kau nak kita private relay , aku tunaikan . Apa kau nak semua aku tunaikan . Aku manusia biasa , aku bukan robot melia , perasaan aku macam mana ? Sorry , ni last post about kita , ni last cerita about kita . Maybe kisah Amelia , Shafiz dah lama mati dan takkan pernah hidup . Aku lepaskan kau selamanya melia mulai sekarang dan aku harap kau bahagia dengan HH yang kau sayang sekarang . Anggap kisah kita dah lama mati , kisah kita dah lama terkubur . Assalamualaikum Amelia , I rindu kita yang dulu walaupun orang tak tahu apa kesusahan yang kita lalui dulu . I harap you happy , you ceria macam dulu. I harap HH dapat buat you senyum kembali . Jangan jadi macam aku , hanya menyusahkan melia . bye