Monday, September 16, 2013

Unborn Reveal


Hey Assalamualaikum and Assalamualaikum Melia . Sorry , aku terpaksa buat juga entry tentang ni . Maybe ni untuk kali terakhir kita akan berhubungan dan mengenali antara satu sama lain . Thanks sebab terima aku balik 13 September hritu dan thanks sebab tinggalkan aku balik on 20 September . You know that I loved you with my fully heart ? Its hard for me to move on . Malam 17 September , melia , kau cerita dekat kawan kau yang kau couple dengan aku sebab kesian dan sebenarnya kau dah couple lain dengan lelaki lain HH ,, My heart totally broke when I heard those lies . Kenapa sanggup buat aku macam ni melia ? Apa dosa aku ? Kalau dah tak boleh terima aku sebab aku pernah malukan kau , tolonglah jangan mainkan perasaan aku . Tolong beri aku peluang untuk move on . Kalau dah tak boleh nak sayang aku , tolong jangan bagi harapan palsu setiap hari , setiap malam . Kau nak kita private relay , aku tunaikan . Apa kau nak semua aku tunaikan . Aku manusia biasa , aku bukan robot melia , perasaan aku macam mana ? Sorry , ni last post about kita , ni last cerita about kita . Maybe kisah Amelia , Shafiz dah lama mati dan takkan pernah hidup . Aku lepaskan kau selamanya melia mulai sekarang dan aku harap kau bahagia dengan HH yang kau sayang sekarang . Anggap kisah kita dah lama mati , kisah kita dah lama terkubur . Assalamualaikum Amelia , I rindu kita yang dulu walaupun orang tak tahu apa kesusahan yang kita lalui dulu . I harap you happy , you ceria macam dulu. I harap HH dapat buat you senyum kembali . Jangan jadi macam aku , hanya menyusahkan melia . bye 

No comments:

Post a Comment